Luikkareilla ei lipsu.

Ilmeisesti on ikää tulossa. Vai miten pitäisi tulkita sitä, että kuuntelen parhaillaan Tapio Rautavaaraa, unelmoin mökkiviikonlopusta ja hiihtämisestä, vaikka pitäisi töitä tehdä? Noh, pikainen avautuminen toivon mukaan auttaa asiaan ja palauttaa työinnon.

Talviloma meni aurinkoisesti Vuokatin rinteillä ja, ylläri-pylläri, laduilla. Harhauduin Sotkamossa Piipposen Intersporttiin ja käteen tarttui Salomonin 8X -luistelusuksipaketti. Hienosti kulkevat, ei käy valittaminen. Kolmen päivän aikana kertyi taivalta noin 30km ja intoa täynnä kotipuoleen lähiladut mielessä. Vaikka lämpölukemat täällä etelämmässä ovatkin hiihtoa ajatellen vähemmän suosiolliset, illalla on onneksi vielä muutama pakkasaste mittarissa. Ja täytyyhän ne käyttää hyväksi.

Eilen tuli käytyä paikallisella lähipurkkarilla iltavedolla Stam1nan tahdissa. Mittaa tälle hairahdukselle tuli 7,8km (3 X 2,6) ja aikaa kului arviolta 35 minuuttia (Viimeinen atlantis, kappaleet 1-9). Purkkari oli kaiken kaikkiaan todella hyvässä kunnossa, eikä valitettavaa juurikaan löydy. Takakaaren ylämäessä oli hieman jäistä siivua, mutta siitä en viitsi edes mainita, koska eletään jo näin myöhäistä kevättä. Lähtiessäni huomasin ilokseni, että purtsi on valaistu klo 22 asti, joten tässähän on kausi vasta aluillaan. Arvatkaapas missä olen tänä iltana?

Ei kommentteja: