Takapakkia toisten kustannuksella

Muutama viikko on mennyt taas viimeisimmästä postauksesta. Näinä päivinä lenkkeily on jäänyt hieman vähemmälle, joskin olen tehnyt muutamia kävelylenkkejä hyvässä seurassa sekä pari nopsaa UP-pyörähdystä. Sen sijaan liikuskeluni on kohdistunut enemmän tennikseen ja frisbeegolfiin.

Tennisksestä sen verran, että nyt alkaa peli sujua jo kohtuullisesti. Pallorallit pitenevät ja syötöt alkavat tippua oikeaan ruutuun. Nykyisin pelatessa tulee jopa hiki, mikä on aika hienoa hikiaddiktin näkökulmasta. Vaikka niitä tyhmiä ja helppoja virheitä tulee vieläkin, alkaa tennis maistumaan todella kivalta ja fiilis on mitä mahtavin. Tuskin maltan odottaa kesän otteluita ulkokentillä.

Pääsiäislomalla olin ahkerasti frisbeegolfradoilla. Perjantaina kierrettiin Pahkavuoren rata kolmeen kertaan ja sunnuntaina Raision kenttä kahteen kertaan. Maanantaina olin ihka ensimmäisissä frisbeegolfkisoissani, jossa kierrettiin kaksi kertaa 14 väylää. Kaarinassa järjestettiin perinteinen pääsiäiskisa EggBowl 2009 ja ennakkoluulollisesti osallistuin pitkän ja raskaan 'loman' jälkeisissä tunnelmissa. Itse suoritukseni oli aika heikko (sija 32.) ja tekosyitä oli yhtä monta kuin heittojakin (129 kpl). Mutta kaikenkaikkiaan se oli hieno kokemus ja mahdollisuus tavata muita pelaajia.

Tällä hetkellä ovat kädet ja jalat aika runnellut, mutta mieli vaeltelee jo nyt kohti vehreitä väyliä ja kuivia lenkkipolkuja. Harmittaa vain, että oikean jalan jalkapöytäni on niin kipeä, ettei tiedä mitä tehdä. Lepo olisi varmaan oikea vastaus, mutta kestääkö pää olla pois liikahtelemasta? Tuskin.

Ei kommentteja: