Sääntöjen mukaan

Voi kun oli kaunis päivä. Kesän tuntu oli lähempänä kuin ties silloin kun se viimeksi oli. Tulee ihan kylmät väreet kun ajatteleekin kaikkia kesän kiusauksia; festareita, jäätelötötteröitä, ikuista pintahikeä ja keskiyön naku-uinteja. Sisäinen kesämieheni on jo tekemässä t-paita inventaariotaan. Sunshine and happiness!

No mutta fiilistelyt sikseen ja tuonnemmaksi. Käväisinpä tänään nautiskelemassa kauniista säästä ja MLK:n (kaunis oli hänkin) seurasta Lausteen frisbeegolfpuistossa. Kauden ensikierros Lausteella pelattiin harvinaislaatuisesti sääntöjen mukaan. Eli viime kesästä poiketen otimme käyttöön myös OB-alueet ja mandot. Taka-ajatuksena oli, että näin saisi jotain vertailupohjaa tulevien viikkokisojen tuloslistaan. Jo nyt näin yhden kierroksen perusteella voi todeta, että sääntöjen vaikutus oli huomattava.

Tulokseni oli suututtavat 85(+23), joista suoraan sääntörikkomuksista johtuvia sakkoheittoja oli 3. Kierros oli hyvin kaksijakoinen. Pääosin sain hyviä onnistumisia ja par tai bogey tuloksia, mutta muutamilla taka-9:n koreilla tuli totaaliromahduksia ja tuloskorttiini merkattiin triploja, tai kerran jopa +4. Lyhyesti kerrattuna:
+ Avaukset ja lähestymiset lähtivät hyvin
- Lähipeli totaalisen kadoksissa

ps. Ensimmäinen PAR-tulokseni 18. korilla!!!

Ei kommentteja: