Sikaniskan jalostusta

Tänään oli jo toinen kerta kuntosalilla tällä viikolla. Maanantaina nakutettiin käsiä ja hartioita, tänään rintaa ja selkää sekä väliaikoina vatsa- ja selkämuuveja. Pelottaa. Miten ihmeessä päästin itseni tähän tilaan?

Punttis ei ole koskaan kuulunut repertuaariini yksinkertaisesti siitä syystä, että se on yhtä tylsää kuin....punttisalilla käynti. Viime viikolla koin kuitenkin taas uuden tulemisen kuukauden tauon jälkeen, kun kaveri kommentoi rävellystäni sanoin "Tuo sun treenaus näyttää ihan siltä kun sulla ei olisi mitään hajua mitä tekisit!". Ja näinhän se olikin, tyhjällä paperilla mentiin. Sanamuodoista voikin jo päätellä, että asiat ovat muuttuneet. Netistä etsin nakkisormiini alustavan saliohjemarungon ja sitä mukaillen olen nyt runnellut lihaksistoani lähtötasoa hakien. Lopullisena tavoitteena on muokata siitä muutenkin omannäköiseni.

Etenemisestä, ja miksei muistakin uuden lajin ihmeellisyksistä, pitäisi muistaa kirjoittaa tänne.

Muistiinpanot:
- Mukaan otettava alkulämpö ja venyttelyt
- Supistaa ohjelma kahteen viikkotreeniin
- Mietittävä jalkatreenien paino
- Fokus Rymättylän titteliottelussa

Värikästä syksyä!

2 kommenttia:

juha kirjoitti...

Panokset kovenee! ;-) Laskeskelin juuri, että titteliotteluun on aikaa noin 9 kk. Taidan ensi viikon aikana tehdä ensimmäisen tarkistuksen omaan ohjelmaani ja samalla asettaa ensimmäisiä tavoitteita. Murskavoiton lisäksi siis tietenkin.

kivxz kirjoitti...

No yhtä nopeasti mulla kyllä unohtui tää salihössötys. Kuinka se voi olla niin vaikeaa käydä säännöllisesti kuntoilemassa? Perkules.