oho

Taas olen unohtanut päivittää tätäkin. Ei taida olla mun juttu tämä blogaus sittenkään. No pidetään silti blogi päällä, jos vaikka inspiroituisi joskus.

Sitten viime päivityksen sportin saralla on tapahtunut seuraavaa:
- Hiihtokausi koki ikäviä takaiskuja niin liian kylmien kelien kuin laiskuuden muodossa. Kauden kokonaissaldo oli 195km, mikä ei päätä huimaa.
-Salibandy kausi takkusi vielä pahemmin ja motivaatiota piti hakemalla hakea koko kevätkauden ajan. Pelaamisen jatko on vieläkin mietinnässä.
-Juokseminen alkoi säbäkauden loputtua ja hyvin alkoikin. Kivasti meni pari kuukautta kunnes tuli viikon loma ja sen jälkiväsy :D Paavon puolikas taittui +30 asteessa aikaan 2.07.jotain ja taas harmitti.

Mikäli tästä on jotain näin jälkikäteen opittavissa niin kompastuskivenä on selvästikin kärsivällisyyden puute. Hommat jää ikäänkuin puolitiehen kun mielenkiinto siirtyy jo seuraavaan haasteeseen. Pitäisi priorisoida asioita paremmin ja jättää epäolennaisia juttuja pois. Ilmeisemmin kaikkea ei voi saada nykyisellä elämänrytmillä. Tunnit ja päivät yksinkertaisesti loppuvat kesken tai vaihtoehtoisesti en olisi koskaan kotona rakkaitteni vieressä. Otanko opiksi ja suostun jonkinasteiseen suunnitelmallisuuteen?

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. Bridal Lehenga